ANTROX

– TÄNK OM DU FICK REDA PÅ ATT SKRILLEX SPELAR DINA LÅTAR I SITT DJ-SET

– Det hände Antrox, en av Sveriges snabbast växande dj & producent, som kan jämföras med vilka internationella djs som helst.
Han levererar ett nytt supercreddigt s.k. Jungle-House beat som får dina gäster att explodera på dansgolvet och rent ut sagt gå bananas! Uppträtt på stora ställen som Baldershage i Älmhult, Sliver i Karlskrona, Björksäter i Hässleholm, nationerna i Lund, Helgeåfestivalen utanför Kristianstad, Siestafestivalen i Hässleholm och med flera. Hans egna låtar är riktigt feta och passar din klubb perfekt, mer än du någonsin anar.

INTERNATIONELL NIVÅ
Antrox supportas av artister som Skrillex, Ape Drums, Congorock m. fl, inte dåligt när så fint folk spelar hans låtar i sina dj-sets. Boka ditt datum nu innan Antrox försvinner utomlands, då bl.a. ett flertal större skivbolag i USA visar intresse.

SAMIR & VIKTOR (ANTROX REMIX)
En annan cool sak är att Antrox remix på Samir & Viktors hit ‘Groupie’ har uppåt 350 000 online streams på Spotify, Youtube, Soundcloud m.m.

EGEN MUSIC
Antrox har en hel del ny musik på väg ut och redan nu finns hans redan släppta låtar på iTunes, Beatport, Spotify, Soundcloud och ett flertal andra världsledande musikplattformar.

 

Diplo, en av USA:s största artister och medlem i gruppen Major Lazer, supportar Antrox remix på “Major Lazer – Watch out for this”, som nu har över 380 000 streams på Soundcloud.

https://soundcloud.com/antroxmusic/major-lazer-watch-out-for-this-antrox-bootleg

Glöm det gamla, Detta är det nya! Antrox har snabbt profilerat sig som en av Sveriges mest banbrytande EDM-Akter och har fått sina låtar spelade av den legendariska Skrillex, en defenitiv kvalitéstämpel. I Antrox karriärs framfart ligger släpp på Los Angeles-baserade skivbolaget Muevelo med låten “Cannibals” som får musik-kritiker världen över att ge stående ovation och dansgolven att koka.

Sammanlagt har Antrox ca 1 000 000 streams på diverse musikplattformar.