Cotton Club – Sveriges mesta partyorkester sedan 1984!

Cotton Club är Sveriges mest välrenommerade underhållningsorkester, en institution för alla invigda och en överraskning om du aldrig hört vår unika blandning av soul, disco och jazz. Ett stänk Las Vegas, lite Frank Sinatra, alltihop framfört med lika delar glamour och dekadens.

Redan för trettio år sedan gjorde vi succé för en hel party-generation med legendariska spelningar på våra egna ställen i Stockholm.
Vi följde upp med att turnera oss genom landets klubbar och diskon lika frenetiskt som Godzilla gjorde Tokyo.

Idag är vi lite äldre, men mycket snyggare och diskoteken är utbytta mot galor, fester och företagsevenemang. Vi har växt upp tillsammans med vår publik men vi glömmer aldrig våra partyrötter i åttiotalets klubb- och diskokultur.

Genom åren har vi gjort galor som Guldknappen, Guldbaggen, Guldägget, Rosa Bandet och rader av stora jubileer och event i Globen, Blå Hallen och olika konserthus. Vi har varit mellanakt i Melodifestivalen, invigt arenor och mässhallar över hela landet.

Förutom att jobba i Sverige, Norge, Finland och Danmark har vi under flitigt turnerande gjort spelningar i Frankrike, Tyskland, Spanien, Grekland, Singapore, Malaysia och Thailand.

Många gånger har vi också haft nöjet och äran att få underhålla den svenska Kungafamiljen, bland annat på H.K.H. Kronprinsessan Victoria och H.K.H. Prins Daniels bröllop samt under Dans på Slottet som firades med anledning av H.M. Konung Carl XVI Gustaf 40 år som statschef.

Vi spelar gärna med goda vänner som Kayo eller Orup, Gladys del Pilar, Blossom Tainton, Lisa Nilsson eller Charlotte Perrelli. Vårt band har kompat alla från Peter Jöback till Sylvia Vrethammar och Mick Ronson.

Vi har uppträtt överallt och varsomhelst, på lägenhetsfester och bedagade danspalats, internationella nattklubbar och TV-shower, kungliga slott och världens mest exklusiva hotell. Men var vi än hamnar, kan alla som var med oss på Strömsborg eller Karlsson för trettio år sedan fortfarande känna igen sig i en enkel detalj.

It’s all about entertainment! Vi gör aldrig vår publik besviken. Aldrig någonsin.