Bergwall är en hårt arbetade DJ och producent från Helsingborg med runt 70 gigs om året. Förrutom i Sverige har han spelat i Italien, Danmark och Finland och han ser fram emot att spela på fler platser han inte redan har spelat på.

Bergwall släpper en del orginallåtar, remixar, mixtapes, mash-ups, bootlegs och megamixar. Viss av dem genom legendariska DMC i England till tusentals DJs runt om i världen. DMC har även valt flera av hans mixar till Mix of the Week. Bergwall har producerat låtar både till sig själv och andra artister som släppts på labels i Sverige, England, Irland, Colombia och Österrike.

Bergwall är en DJ med många år bakom skivspelarna. Han har genom åren gjort fler än 2.000 spelningar i fler än 100 klubbar och event, spelat mer än 100.000 låtar och underhållit fler än 250.000 gäster. Han spelar mest klubbmusik och House, men han gillar att blanda in R&B, Rap, Reggaeton, Moombahton och Latinklubb i mixen när det passar dansgolvet. Om den finns någon still Bergwall gillar mer att spela, skulle det vara Funky House – det är Deep House med ett funkigt sväng.

Bergwalls specialitet är att ibland mixa in korta acapella på utvalda delar av låtarna och han mixar alltid i tonart med musiken. Hans största rys är när han mixar in en ny låt och dansgolvet reagerar på övergången. När han liksom kan “ta på luften” i klubben och känna spänningen och lyckan från dansgolvet.

Bergwall har även mer än 14 års erfarenhet som skådespelare och dansare på scen med runt 25 shower per år, så han är väldigt trygg i DJ-båset. Oavsett om det är i en nattklubb eller på en scen. Han är även känd som den dansande DJn.

Bergwalls motto som DJ är att spela musik som tjejerna gillar, då kommer det fler killar. 75% av gästerna ska känns igen 75% av musiken, men inte nödvändigtvis inte mixen han spelar.
Bergwall har en egen Native Instruments Traktor Kontroller S5 om det inte finns några Pioneer CDJ 2000 på plats.