Jag har arbetat med ståuppkomik på heltid sedan 1989. Jag har showat för allt och alla på små och stora scener. Restauranger, båtar, campingplatser, varuhus, hotell osv. Jag har genomfört över 1000 ståuppframträdanden i Sveriges alla hörn. Jag vill att min publik ska bli inspirerad och tycka att livet är kul när jag går av scenen.
Publiken ska åka med på en fantasiresa. Jag arbetar med roliga och mentala bilder för lyssnaren. Stand Up Comedy är berättarens konstform. Jag jobbar medvetet på att inte vara förutsägbar.
Med en rutin som få ståupp-komiker har lovar jag att ge dig och dina gäster eller din personal en stunds proffsig underhållning till festen eller middagen, konferensen. Jag har arbetat med alla stora företag som exempelvis Volvo, ABB, Telia, Kinnarps osv. Men även med små företag och kommuner så klart.
Ståupp-komik är den perfekta avkopplingen på konferenser, kick-off eller säljmöten gärna på dagtid. Låt deltagarna muntras upp med vuxen rättvis ståupp-komik då kvicknar deltagarna till och koncentrationen skärps i gruppen.
Stand Up Comedy är en bestämd improvisation med publikens associationsförmåga och fantasi som redskap. Humor får människor att komma loss och börja skratta och att skratta är nyttigt.
Det är med absurda och komiska exempel som den allmänbildade skrattar med mig åt vardagen och det mänskliga. Att upptäcka det som inte anses vara humor egentligen kan vara den bästa inspiritationen.
Jag har en prisgaranti: Om du inte är nöjd och inte har skrattat mer åt mig än den senaste ståuppkomiker du såg live så betalar ni inget.
/Peter Wahlbeck

Raw Kanal 5